Geen morfine meer maar alleen paracetamol

Geen morfine meer maar alleen paracetamol: Ik wil niet dat mijn leven wordt bepaald door medicijnen!

Lis Jeppensen is 61 jaar en woont in het Deense Aabenraa. Toen ze 60 werd, kreeg ze last van ingezakte wervels en rughernia. Een zeer pijnlijke aandoening, waarbij de pijn ook uitstraalde naar haar beide armen. Op doktersadvies werd al die pijn bestreden met morfine. Ze vertelt hoe ze door een paar inlegzolen weer pijnloos door het leven gaat met een betere levenskwaliteit:
Ik kan ALLEEN maar positief zijn over Align Footwear®. Voordat ik last kreeg van ingezakte wervels en rughernia had ik me nooit ook maar een dag ziek gemeld. Maar het deed zo veel pijn en het kwam als een donderslag bij heldere hemel. Priemende steken in mijn linkerbil – ZO verschrikkelijk pijnlijk. Het komt vanuit mijn nek, dat weet ik zeker. Maar sinds ik inlegzolen in mijn schoenen draag, heb ik geen morfine meer nodig. Ik neem af en toe paracetamol, maar het is geweldig wat zo’n paar zolen kan betekenen voor mijn levenskwaliteit.
Lis Jeppensen zorgt ervoor dat de inlegzolen van Align Footwear® altijd in haar schoenen zitten als ze naar haar werk gaat. Op haar werk doet ze ze uit en neemt ze even pauze, en daarna doet ze ze weer terug. Op die manier heeft ze geen pijn. Maar de weg naar een pijnloos leven was lang en ze heeft heel wat adviezen en producten uitgeprobeerd:
Ik ben bij een fysiotherapeut geweest, en die raadde me aan naar een orthopeed te gaan. Tegelijkertijd zei mijn dokter dat ik dat juist niet moest doen, maar dat ik gewoon moest investeren in een paar gelzooltjes, die je bijna overal kunt krijgen. Maar ik wist dat dat rommel was, want mijn man had die al eens geprobeerd. Dus dat wilde ik niet.
Toen kwam ik de inlegzolen van Align toevallig tegen – precies wat ik zocht! Ik vond dat ik die moest uitproberen, dus ik heb ze besteld. Voor mij werken ze gewoon, en als ik nu bijvoorbeeld hoor over iemand in mijn omgeving wiens benen niet even lang zijn en die van die dure speciale inlegzolen krijgt of pijn heeft, dan raad ik ze altijd aan deze inlegzolen te proberen, omdat ze mij echt helpen.
Ik was heel blij toen ik las dat de blogger Gittemor een blogpost had geschreven over Align Footwear®. Er zijn dus ook anderen bij wie de pijn ook zo ontzettend veel minder is geworden. Zij schreef dat zij veel minder last had van haar doorgezakte voorvoeten. Ik heb platvoeten en daar werken de zolen ook heel goed voor. Het is echt fantastisch dat er niet meer nodig is. Laat mensen om me heen maar denken dat ik gek ben als ik er zo over vertel en die zolen aanbeveel voor allerlei klachten. Ik kan nu zeggen dat ik niet de enige ben die er baat bij heeft! Daar ben ik blij mee. Het is mooi om anderen te kunnen helpen en ik ben ook blij dat ik mensen die sceptisch zijn de blogpost van Gittemor kan laten zien.

 

Lees hier de post van blogger Gittemor (in het Deens).