Succesverhalen van onze klanten

De gepatenteerde technologie van de inlegzolen van Align Footwear® werkt altijd, waar u ook staat, loopt of rent. Koop hier zolen van Align Footwear

Lars Dalhoff, docent anatomie

Align Footwear® werkt aan iets positiefs. Het kan een oplossing of een aanzienlijke verbetering zijn voor hielspoor, ischias, supinatie en pronatie.

Peter Remmen – Spaanse pelgrimstocht!

Toen Peter Remmen de Spaanse pelgrimstocht de Camino liep, had hij alle 825 kilometer inlegzolen van Align Footwear® in zijn schoenen.

Jørgen Andersen – vrachtwagenchauffeur uit Horsens

's Middags merkte ik al dat de pijn in mijn knie en rug minder werden!

Geen morfine meer maar alleen paracetamol

Geen morfine meer maar alleen paracetamol: Ik wil niet dat mijn leven wordt bepaald door medicijnen!

Vagnie Kristensen – Weg met die spalk!

Acht jaar lang was een spalk van haar voet tot aan haar knie een vast onderdeel van Vagnie Kristensens dagelijkse uitrusting.

Julie Jensen, volleybalster

Jarenlang dagelijks trainen en spelen voor haar club en het nationale team hebben al slijtage in een van haar knieën veroorzaakt. Inlegzolen van Align Footwear® helpen die schade te herstellen.

Tove Nedergaard Align Footwear indllægssåler

Less weight helps Tove getting through the day

Tove Nedergaard has lost 25 kilos – thanks to many walks made possible by means of the Align Footwear insoles in all her footwear… Life itself has changed considerably for 64-year-old Tove Nedergaard. She used to spend her time on the couch, nearly paralysed by serious back pain. Ordinary everyday tasks as cooking og vacuum […]

Alexander, een jonge en actieve voetballer

Actieve voetballer met pijn in zijn knie - NEE BEDANKT!

Een springersknie krijgt Lonni niet op haar knieën – niet meer!

Hardlopen is heel belangrijk voor Lonni Dolleris uit Funen. Haar vriendinnen vroegen haar: doe je weleens iets anders dan hardlopen? Een springersknie beperkte haar echter in haar mogelijkheden om mee te doen met de wedstrijden die ze zo graag liep.

Eerst wetenschappelijke scepsis, nu zolen in al zijn schoenen

Indrukwekkend. Vooral als je bedenkt dat Arne Brink Jepsen naast drie hernia's en twee nieuwe heupen ook kanker heeft gehad en dat de chemokuur de zenuwuiteinden in zijn voeten heeft beschadigd.

Kirsten Rahbek, hardlopen en bewegen

Ik gebruik nu ongeveer 1 maand Align-inlegzolen in mijn gewone schoenen en in mijn hardloopschoenen. Een van de veranderingen die ik merk, is dat ik mijn hielspoor niet meer voel.

Afgelopen met de pijn – nu zit de vaart er weer in!

Julie is een actief meisje. Een van haar grote hobby’s is voetbal, maar bijna twee jaar lang was dat lang niet zo leuk als vroeger.Julie is een actief meisje. Een van haar grote hobby’s is voetbal, maar bijna twee jaar lang was dat lang niet zo leuk als vroeger.