Wij bieden u de kans om Align Footwear Sales Agent te worden in Nederland.

• Als u gekwalificeerd en opgeleid bent voor het toedienen van lichaams- en voettherapieën, d.w.z. u bent een ervaren fysiotherapeut, voettherapeut, pedicure, masseur, reflexoloog, posturologietherapeut, ergotherapeut of hebt vergelijkbare kwalificaties.

• Geselecteerde fitnesscentra met bijbehorende (op het gebied van het lichaam) opgeleide medewerkers en personal trainers.

Wilt u een essentiële rol spelen in de toekomstige netwerkorganisatie van Align Footwear-vertegenwoordigers in Nederland?

– Ten voordele van uw klanten en niet in de laatste plaats van uw bedrijf

Het enige wat u hoeft te doen is het onderstaande formulier invullen:

  Nog vragen?

  Schrijf een e-mail en stuur deze naar Mette Fly, CEO DK, op
  fly@alignfootwear.nl

  Lees hier nu meteen al alles over hoe het werkt: https://alignfootwear.nl/waarom-werkt-het/

  Inge Eskholm, – eigenaar, Akupunkturgården (acupuncturist), Denemarken

  “Het is belangrijk voor mij – als zelfstandige met een eigen bedrijf – dat ik alleen producten verkoop waar ik persoonlijk voor kan instaan – en ik ben erg enthousiast over de inlegzolen van Align Footwear®. Het is echt een betrouwbaar product en ik zie dagelijks echt het verschil dat deze inlegzolen kunnen maken. Tegelijkertijd is het fantastisch dat je je klanten een 60-dagen geld-terug-garantie kunt bieden. De garantie zorgt ervoor dat niemand zijn geld verspilt en dat klanten alleen betalen voor een product dat echt bij hen werkt. En dat doen inlegzolen van Align ook echt.”

  Ole Søgaard, – eigenaar, kliniek voor voettherapie (chiropodist), in Esbjerg – Denemarken

  “Ze zijn eigenlijk best gemakkelijk te verkopen. En als je een beetje je best doet om de dozen zichtbaar neer te zetten in je kliniek en niet vergeet om de inlegzolen aan je klanten aan te bevelen, dan verkoop je gewoon nog meer. Ik heb vaak klanten in mijn kliniek gehad die alleen waren gekomen omdat ze mijn website hadden gevonden, waarop ik deze inlegzolen aanbeveel en verkoop. Dit is een goed en betrouwbaar product, dat ik zeker kan aanbevelen. Ik heb er heel positieve ervaringen mee. Eén van mijn klanten is zelfs de pijn in haar schouder kwijtgeraakt en kon weer gaan golfen. Ik gebruik ze zelf ook – ik kan niet meer zonder! Ik heb problemen met mijn rechterknie gehad – het voelt als “bot op bot”. Je gaat dan automatisch een beetje scheef lopen om ongemak te voorkomen of te beperken. Met deze inlegzolen loop ik correct en recht – en dat voelt veel beter.”