Kirsten Rahbek, hardlopen en bewegen

Ik gebruik nu ongeveer 1 maand Align-inlegzolen in mijn gewone schoenen en in mijn hardloopschoenen. Een van de veranderingen die ik merk, is dat ik mijn hielspoor niet meer voel. Ik heb al bijna 10 jaar last van hielspoor onder mijn rechterhiel, met regelmatig periodes dat het echt pijn doet. Het is nooit helemaal weg geweest en zodra ik in de zomer mijn platte schoenen weer ging dragen, wist ik dat het probleem weer terug zou komen. Vaak had ik ‘s nachts ook pijn en sliep ik daardoor slecht. Maar ik ben blij dat ik nu kan zeggen dat ik met zolen van Align mijn hielspoor heb overwonnen.

In mijn hardloopschoenen en sportschoenen draag ik ook zolen van Align. De eerste keer dat ik ging hardlopen met Align-zolen in mijn hardloopschoenen, liep ik 10 seconden per kilometer sneller. Ik hoefde niet meer spierkracht te gebruiken om dat betere resultaat te halen en was ook niet beter in vorm. Het ging helemaal vanzelf. Het was een geweldige ervaring, bijna onbeschrijflijk. Het leek of mijn benen bij iedere pas een extra zetje kregen. Mijn loopstijl was duidelijk beter en mijn passen waren langer. Ik ben geen topsporter, maar het was toch een heerlijk gevoel dat ik mijn tijd kon verbeteren.

Hoe moet het dan niet zijn voor mensen die echt op hoog niveau sporten en plotseling hun tijd met 10 seconden verbeteren? Dat zou nogal wat betekenen als die dan mee gaan doen met wedstrijden.

Bedankt voor de hulp, Align Footwear!

 

Koop en probeer de inlegzolen van Align® vandaag nog

(Vergeet niet: met onze 60 dagen garantie krijgt u al uw geld terug als u niet de gewenste verlichting bereikt)