Vagnie Kristensen – Weg met die spalk!

Acht jaar lang was een spalk van haar voet tot aan haar knie een vast onderdeel van Vagnie Kristensens dagelijkse uitrusting. De spalk corrigeerde haar rechtervoet, die na twee gebroken rugwervels, ingezakte nekwervels en een mislukte operatie niet meer functioneert.

– Mijn rechtervoet klapt weg. Ik heb daarom een spalk gekregen, die mijn voet recht houdt en hem ondersteunt als ik loop.

Een buurvrouw met een hernia probeerde dit voorjaar de inlegzolen van Align Footwear® uit, die onder andere helpen om de voeten recht in de schoenen te houden.

– Ze vertelde heel enthousiast over die inlegzolen en zei dat ik ze ook moest proberen. De prijs was redelijk, dus ik vond dat ze ik best eens kon proberen. Maar na acht jaar, waarin ik allerlei verschillende oplossingen had geprobeerd, was ik niet echt optimistisch.

Vagnie Kristensen kreeg een paar inlegzolen en merkte al snel duidelijk het effect:

– Eerst probeerde ik de inlegzolen in combinatie met mijn spalk. Maar al op de eerste dag deed ik mijn spalk af en ontdekte ik dat ik met alleen die zolen gewoon kon lopen. Dat was een geweldige ervaring. Ik kreeg tranen in mijn ogen, zo overweldigend was het om niet meer afhankelijk te zijn van die grote spalk, zegt Vagnie Kristensen.

De gepensioneerde uit Brædstrup heeft dankzij de inlegzolen weer nieuwe mogelijkheden:

– Ik kan met mijn inlegzolen tot wel 10 km wandelen. Dat kon ik ook wel met die spalk, maar die is groot en dan moest ik regelmatig pauzeren. Als ik 10 km wilde lopen, moest ik heel vaak pauzeren. Ik heb nu dus veel meer vrijheid.

Jurken en vrouwelijkheid

Maar de zolen van Align Footwear® hebben niet alleen gezorgd voor lichamelijke veranderingen:

– Mijn spalk was lomp en niet echt charmant. Daarom droeg ik alleen maar jurken in de achtertuin, als het heel erg warm was. Nu kan ik ook weer buitenshuis een jurk aan, want ik heb alleen maar die inlegzolen nodig. Je voelt je veel vrouwelijker als je je vrouwelijk kunt kleden wanneer je dat wil en wanneer er een gelegenheid is, zegt Vagnie Kristensen.

Ze wordt nog steeds behandeld voor haar rugpijn, maar ze hoopt dat ze dankzij de inlegzolen en het meer bewegen in de toekomst minder nodig heeft van de pijnstillers, die ook een deel van haar leven zijn geworden.

– Ik gebruik mijn spalk nog steeds. Maar wel steeds minder vaak. Mijn fysiotherapeut erkent de theorie achter de ontwikkeling van de zolen en staat erachter dat ik ze gebruik, maar hij adviseert me wel om af te wisselen tussen mijn spalk en de zolen. Dat doe ik ook – al draag ik de meeste dagen het liefst mijn zolen.

 

Koop en probeer de inlegzolen van Align® vandaag nog

(Vergeet niet: met onze 60 dagen garantie krijgt u al uw geld terug als u niet de gewenste verlichting bereikt)