60 dagen recht op terugzending

– u kunt veilig bij ons kopen en retourneren

60 dages fuld returret - Barn leger

Terugsturen is gratis

U hebt 60 dagen recht op terugzending. Als u een product wilt terugsturen, moet dit binnen 60 dagen na ontvangst door Align Footwear® zijn ontvangen. Het product moet in de oorspronkelijke verpakking worden geretourneerd met een kopie van de factuur en informatie over de bankrekening waarnaar het bedrag moet worden overgemaakt.

U bent zelf verantwoordelijk voor de kosten voor het retourneren van het product naar Align Footwear®.

U bent er verantwoordelijk voor dat het geretourneerde product ons in onbeschadigde staat bereikt. Bewaar het verzendbewijs als bewijs dat u het product naar ons hebt teruggestuurd. Als uw producten onverhoopt tijdens de verzending zijn beschadigd of als u bij ontvangst merkt dat een product defect is, ruilen wij het product kosteloos voor u om. In dat geval dient u ons uiterlijk 8 dagen na ontvangst te informeren over het defect en het product in de originele verpakking naar ons terug te sturen, inclusief een kopie van de factuur.

In de meeste gevallen sturen wij u dan een nieuw product. Als dat niet mogelijk is, betalen wij u het volledige bedrag terug. Het reclamatierecht is overigens overeenkomstig de geldende wettelijke regels.

Retour- en reclamatieproducten moeten worden verzonden naar:

Align Footwear® P/S
Siriusvej 1
7430 Ikast, Denemarken

Als u vragen hebt waarvoor u geen antwoord kunt vinden op onze website of als u problemen hebt met het bestellen via onze website, kunt u via e-mail contact met ons opnemen: contact@alignfootwear.nl of telefonisch op +45 22 833 733.

Onder voorbehoud van uitverkochte producten, prijswijzigingen en drukfouten.

Alle prijzen op Align Footwear® zijn in EUR en incl. btw.

Billig fragt - ingen dyre fragtpriser hos os

60 dagen recht op terugzending

Niet helemaal tevreden? Dan krijgt u uw geld terug.

Ring til Mette Fly hvis du har spørgsmål

Vragen?

Bel +45 22 833 733
of contact@alignfootwear.nl